Gammalt & nytt
5 1 1 0

Owner(s):

Located:

SwedenKalmar Län, Kalmar

Followers:

94
Share this jumblet on Facebook
Här kan du göra det stora fyndet både nytt och gammalt.
Hittar du något av intresse så kontakta mig gärna.

Är priset för högt? Prova att ge ett bud.

Kontakt sker via mail!
Show bigger map
Markets

Stora boken om vädret

Stora boken om vädret

Stora boken om vädret

Nyskick!

"Vad blir det för väder? Den frågan har människan ställt sig i alla tider. Om mekanismerna bakom vädret och hur du kan lära dig att förutsäga det genom att studera molnhimlen. Stora boken om vädret är en fullmatad bok om det mesta som rör svenskarnas vanligaste samtalsämne - vädret!

Svenska väderrekord, de värsta stormarna genom tiderna och massor av andra intressanta väderfakta. Lär dig förstå vad meteorologerna säger - användbar väderordlista. Hur moderna väderprognoser görs, och hur man spådde väder förr i tiden. Märkesdagar i bondepraktikan och andra almanackor. Praktiska kartor över land- och sjöområdena med de välkända namnen från SMHI:s radiosända land- och sjörapporter. Hur vi påverkas av vädret, om klimatförändringar, växthuseffekten och mycket annat.

Hundratals fantastiska färgfoton och specialgjord vädergrafik illustrerar och förklarar.

Följ med på en inspirerande och lärorik resa i meteorologins värld!

L-G Nilsson är meteorolog, fotograf och frilansjournalist. Han har lång erfarenhet av att tampas med vädrets makter och har gjort väderprognoser för land och hav över hela världen. Han skriver väderartiklar i tidningar och tidskrifter, illustrerade med foton från den egna bildbyrån." - Adlibris

Price
100 kr
May be shipped
Stay updated about this jumblet! x
Gammalt & nytt

Gammalt & nytt