Harpsund tur och retur HALVA PRISET! FRI FRAKT!

Harpsund tur och retur HALVA PRISET! FRI FRAKT!

Harpsund tur och retur HALVA PRISET! FRI FRAKT!

HELT NY OCH OBLÄDDRAD!!!

En spänningsroman om makt, människor och relationer.

Boken är spännande, skriven i högt tempo och med intressanta och aktuella ämnen i centrum. Schlingmann tar oss med in i maktens korridorer och visar även hur medielogiken fungerar. (Skaraborgs Allehanda)

Under en oförglömlig middag fattar tre kvinnor ett beslut som påverkar den politiska makten i landet. Den nuvarande statsministern har aviserat sin avgång och det finns inte längre bara en given efterträdare. Kvinnorna som redan sitter på toppositioner går nu samman, med det uttalade målet att förändra den politiska spelplanen.

Ute i landet mullrar det av en helt ny kraft den familjeägda storbankens besked om nedläggning av ett stort antal bankkontor drabbar förstås landsbygden. Det dröjer inte länge förrän kraften hos medborgarna växer, människor förenas i en stor sammanslutning i kampen för att hela landet ska få leva.

Schlingmann beskriver ingående relationerna i ett starkt och framgångsrikt kvinnligt nätverk där männen spelar en bakgrundsroll, vilket för en feministiskt sinnad läsare känns både uppfriskande och originellt. Romanen är rappt skriven och berättelsen är bitvis riktigt intressant, speciellt när den ger inblick i politiskt rävspel och makthunger. (Kerstin Rydén, BTJ) Inbunden bok, 275 sidor.

Nypris: 249 kr

Säljes för: 125 kr HALVA PRISET!

Jag BJUDER på portot också!

Har swish. Fotar när jag postar!

Price
125 kr
Stay updated about this jumblet! x
Elisabeth

Elisabeth